Saša Milivojev: SLAĐANA MILOŠEVIĆ JE STVARALAC MUZIKE BUDUĆNOSTI

Istorija svetske književnosti u Beogradu. Nezaboravno pesničko veče za dvoje: ALEKSANDRA SLAĐANA MILOŠEVIĆ i SAŠA MILIVOJEV. 

SLAĐANA MILOŠEVIĆ I SAŠA MILIVOJEV
SLAĐANA MILOŠEVIĆ I SAŠA MILIVOJEV

Slađana Milošević je stvaralac muzike i umetnosti budućnosti, genije, ispred svakog vremena, svojim delima lečiće rane ovog sveta i budućih generacija. Bljesak svetlosti na sceni, kraljica, a ne samo princeza. Uvek će nadilaziti fenomene publicističke aktuelnosti, jedina je prava jugoslovenska zvezda čiju muziku može da sluša ceo svet. Besmrtna svemirska duša, anđeo.

VOJNIK - jedna je od najboljih kompozicija autorke Aleksandre Slađane Milošević. Ne propustite: stavite slušalice i obavezno preslušajte do kraja. Takav genije više se ne rađa. Slađana kao kompozitor i inovator ulazi u sam vrh najvećih i najbitnijih autora u istoriji svetske muzike. Nekada su potrebne i stotine godina da se otkrije ko je zaista menjao svet. Pesme Slađane Milošević hitno moraju biti uključene u programe osnovnog, srednjoškolskog i fakultetskog obrazovanja u Srbiji. Zar mi Srbi moramo da se ogrešimo baš o svakog našeg velikana?!

SAŠA MILIVOJEV I SLAĐANA MILOŠEVIĆ
SAŠA MILIVOJEV I SLAĐANA MILOŠEVIĆ

Comments

Popular posts from this blog

SAŠA MILIVOJEV - BIOGRAPHY 🇬🇧

Professor PhD Mila Alečković about the poetry of Saša Milivojev

Saša Milivojev - THE SON OF THE UAE 🇦🇪

SASHA MILIVOYEV - BLACK STONE (MECCA, SAUDI ARABIA)

Saša Milivojev - THE REJOICING SONG

ሳሻ ሚሊቮዬቭ ታዋቂው ደራሲ፣ ገጣሚ፣ ጋዜጠኛ እና የፖለቲካ ተንታኝ... 🇪🇹

Саша Миливоев О ГЛУБИННОМ ГОСУДАРСТВЕ И САТАНИСТАХ - ВЛАСТИТЕЛИ МИРА

PROF. DR MILA ALEČKOVIĆ O POEZIJI SAŠE MILIVOJEVA

Sasha Milivoyev - The pain of the world; Saša Milivojev - Svetski bol; Саша Миливојев - Светски бол; ساشا ميليفويف - الوجع العالمي