SUZANA MANČIĆ I SAŠA MILIVOJEV, EKSKLUZIVNO 2021

Nakon više od 10 godina Suzana Mančić ponovo je u svojoj emisiji ugostila pesnika Sašu Milivojeva. Ekskluzivno, stigao iz Dubaija, Milivojev priča o putovanjima, prijateljima, poeziji, stvaralaštvu, novinarstvu, i o Žutoj kući. 

Ne propustite “Suzanin izbor”!


„Suzanin izbor“ je lifestyle Video Blog i TV emisija sa elementima informativnog, zabavnog i reality programa.  Voditelj emisije i njeno zaštitno lice je poznata TV ličnost i spisateljica Suzana Mančić.

Kao osoba koja je kroz svoj dugogodišnji rad na TV-u i u medijima postigla da njeno ime samo po sebi predstavlja brend za više generacija u našoj zemlji i regionu, u TV emisiji „Suzanin izbor“ ona se bavi, na sasvim ličan način, prezentovanjem proizvoda i usluga koji čine jedan definisan visoki lifestyle moderne žene!

Kroz status domaće verzije poznatih svetskih opinion maker-a tj. osoba koje stvaraju i potvrđuju modne, potrošačke i kulturološke trendove, kakva je bila čuvena Joan Rivers i kakva je Oprah Winfrey, Suzana Mančić predstavlja, prezentuje, komentariše, kritikuje, preporučuje i prenosi svoje utiske o svim dostupnim proizvodima i uslugama u našoj zemlji i šire, koji su ili trebaju biti sastavni deo životnog stila urbane, komunikativne, obrazovane, negovane, poslovne, fizički i društveno aktivne žene sa istančanim ukusom i osećajem za praktično i lepo.

Aktuelni modni trendovi, umetnost, fizička kultura i rekreacija, zdrava i kvalitetna ishrana, kozmetički proizvodi i proizvodi za negu, restorani i kafei, mesta za odmor, proizvodi za domaćinstvo, za opremanje doma, automobili, proizvodi visoke tehnologije i drugi, predmet su preporuke, kritike, pohvale i analize kvaliteta i predmet su „Suzaninog izbora“, bilo da je taj izbor njen potpuno lični ili proizvod konsultacija i usaglašenog mišljenja sa mnogim gostima emisije, takođe poznatim javnim i medijskim ličnostima.




SUZANA MANČIĆ I SAŠA MILIVOJEV
Suzana Mančić i Saša Milivojev

Comments

Popular posts from this blog

SAŠA MILIVOJEV - BIOGRAPHY 🇬🇧

Professor PhD Mila Alečković about the poetry of Saša Milivojev

Saša Milivojev - THE SON OF THE UAE 🇦🇪

SASHA MILIVOYEV - BLACK STONE (MECCA, SAUDI ARABIA)

Saša Milivojev: SLAĐANA MILOŠEVIĆ JE STVARALAC MUZIKE BUDUĆNOSTI

Saša Milivojev - THE REJOICING SONG

ሳሻ ሚሊቮዬቭ ታዋቂው ደራሲ፣ ገጣሚ፣ ጋዜጠኛ እና የፖለቲካ ተንታኝ... 🇪🇹

Саша Миливоев О ГЛУБИННОМ ГОСУДАРСТВЕ И САТАНИСТАХ - ВЛАСТИТЕЛИ МИРА

PROF. DR MILA ALEČKOVIĆ O POEZIJI SAŠE MILIVOJEVA

PROFESSOR EMERITUS PHD RADE BOŽOVIĆ ABOUT THE VERSES OF SAŠA MILIVOJEV'S "PAIN OF THE WORLD"